Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Voorleesloep Vocatex Plus 26 FUll HD ik lees voor

De Vocatex is een voorleesloep. De combinatie van  beeldschermloep en voorleesapparaat maakt lezen aangenaam. Teksten laten voorlezen is een nieuwe manier die natuurlijk aanvoelt. Met de Vocatex selecteert u zelf de tekst op het scherm. Een rode rechthoek rond het woord volgt de tekst. Zo weet u de leespositie en behoudt u het overzicht op het blad.

Dankzij de intelligente voorleesfunctie leest de Vocatex hele pagina's zonder hinderlijke pauzes en dit door simpelweg de leestafel en de tekst te verschuiven. Bij verschuiving van de leestafel wordt de nieuwe tekst opgenomen en leest de Vocatex gewoon verder. Lezen van een krantenartikel was nog nooit zo eenvoudig. U start de Vocatex. Terwijl de stem de tekst leest, schuift u de tekst mee. De Vocatex maakt automatisch aansluiting en leest de tekst zonder pauzes. Zo leest u eindeloos dikke boeken of grote krantenpagina's.

Vocatex continu lezen

De voorleesfunctie is een grote meerwaarde voor elke slechtziende. Het is afgelopen met het constant raden naar letters en woorden en het voortdurend schuiven met de schuiftafel. Met de Vocatex selecteert u enkel de grote tekstblokken op het scherm en het toestel start met lezen.

Vocatex lichtkrantVocatex lichtkrant positie op het schermDe nieuwe lichtkrant geeft u de mogelijkheid om de tekst te lezen met spraakondersteuning. Terwijl de Vocatex voorleest ziet de woorden vergroot op het beeld. Deze automatische lezer is zo geoptimaliseerd dat u maar naar één punt op het scherm kijkt waar de woorden langskomen. U moet uw ogen niet meer bewegen, alle woorden vallen steeds binnen uw gezichtsveld. Deze automatische lezer maakt lezen super eenvoudig voor slechtzienden met een smal gezichtsveld.

Sprekende beeldschermloep Vocatex Plus 32 Full HD in kleurenmodeDe Vocatex is uniek door zijn behoud van overzicht. Het toestel toont steeds het real-time videobeeld en u heeft de volledige controle. De layout van titels, kolommen en foto's blijft steeds behouden. Door de leeskader en de voortgangsindicator weet u heel duidelijk waar het toestel leest.

De Vocatex heeft een brede waaier aan hoge kwaliteitsstemmen. Een keuze uit 32 talen en de keuze uit mannelijke of vrouwelijke stemmen maakt luisteren echt aangenaam. U vindt beslist de geschikte stem.

De Vocatex is de eerste Arabische en Hebreeuwse voorleesloep. Eindelijk een echte voorleesoplossing voor de Arabische en Hebreeuwse wereld.