Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Welkom bij KOBA Vision!

KOBA Vision adviseert, verkoopt en produceert hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we specialist in leesoplossingen en hulpmiddelen om uw zelfstandigheid te bewaren. U bent steeds welkom in onze locaties te Gent, Leopoldsburg of Nijvel.

Ons assortiment bevat hoogwaardige producten van handloepen tot voorleesloepen, brailleleesregels en software.

Door eigen ontwikkeling en productie zijn we gespecialiseerd in beeldschermloepen, voorleesloepen en voorleesapparaten op maat. Zo vindt u bij ons loepen met een klein of groot scherm dat perfect bij uw gezichtsveld past!

 Voorleesloepen Vocatex

VoorleesloepDe Vocatex is een Full HD sprekende beeldschermloep die teksten en foto’s haarscherp vergroot. Gecombineerd met deingebouwde voorleesfunctie leest de Vocatex zelfs alle gedrukte teksten voor. Ideaal om met plezier de krant en tijdschriften te lezen of te laten voorlezen.

Voorleesapparaten EasyReader

VoorleestoestelDe EasyReader is een toestel dat teksten snel en nauwkeurig voorleest. De post, tijdschriften, kranten of boeken, binnen enkele seconden luistert u naar al uw gedrukte teksten met een natuurlijke stem.

Beeldschermloepen

BeeldschermloepOnze Full HD beeldschermloepen vergroten teksten en foto’s haarscherp. Ideaal om de krant en tijdschriften te lezen.

KOBA Vision helpt u…

… om het maximale uit uw restzicht te halen. Maak gebruik van onze ervaring, ons advies en ons uitgebreid productassortiment. Zodat u niet een beetje, maar optimaal kan zien. – Dat is onze belofte.

We weten waarover we het hebben

Ons team bestaat uit slechtziende medewerkers. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en expertise.

Proefplaatsingen

Een aantal producten kunnen thuis of op het werk uitgeprobeerd worden. We stellen u graag vrijblijvend een toestel ter beschikking.

Ondersteuning

We helpen u bij het gebruik van onze producten. Of u nu éénmaal of meermaals beroep op onze expertise wil doen, wij staan voor u klaar.

 

KOBA Vision verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Verwerkingsdoeleinden

KOBA Vision verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klant en- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1:

  • (a) Toestemming;
  • (b) Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst;
  • (c) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting;
  • (f) Noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen

van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere organisaties die rechtstreeks of onrechtstreeks met KOBA Vision verbonden zijn of met enige andere partner van KOBA Vision.

KOBA Vision garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.;

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.).