Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Brailleleesregel Handy Tech Active Star 40

De nieuwe ster in de wereld van brailleleesregels!

De Handy Tech Active Star is een 40-cellige brailleleesregel en notietoestel in één. Dankzij de HID interface, koppelt de Active Star automatisch met elke computer zonder de installatie van een driver. De verbinding kan zowel via USB als draadloos (Bluetooth) met iOS, Android, Google OS, Windows of OSx. Het geïntegreerde toetsenbord en de gepatenteerde ATC-technologie bieden een unieke gebruiksgemak.

Brailleleesregel Handy Tech Active Braille

De Active Braille is de eerste 40-cellige brailleleesregel van HandyTech met het gepatenteerde Active Tactile Control (ATC).  Ervaar een optimale leeshouding met de ergonomisch gevormde holle braillecellen. Met Human Interface Device (HID) technologie is het niet meer nodig om stuurprogramma’s te installeren voor gebruik op de PC of MAC.

Brailleleesregel BAUM VarioUltra

Ultra compact,
Ultra connectiviteit,
Ultra functionaliteit,
Ultra cool

VarioUltra is 's werelds eerste brailleleesregel die gelijktijdig 5 verschillende apparaten kan voorzien van braille uitvoer.

Eénmaal gekoppeld, kan er continu geschakeld worden tussen 4 verschillende bluetooth en 1 USB-apparaat.

U werkt op uw PC en hoort ineens een bericht op uw iPhone binnenkomen. VarioUltra zorgt ervoor dat u bliksemsnel van uw PC naar uw iPhone weergave kan omschakelen, direct uw bericht kan lezen en dankzij het ultra ergonomische brailletoetsenbord ook kan beantwoorden. Nadien schakelt u terug naar uw PC en werkt u verder net of er niets gebeurd is. Dit alles gebeurt d.m.v. een toetsdruk. Nadien nog een stukje muziek op de iPod starten! Dit alles kan zeer eenvoudig dankzij VarioUltra.

Brailleleesregel Handy Tech Easy Braille

Ondanks zijn geringe omvang is de Easy Braille een volwaardige brailleleesregel. De Easy Braille USB kan met behulp van een USB kabel worden aangesloten op uw PC. U hoeft dus naast de USB kabel geen andere kabels en ook geen batterijen te gebruiken.  Er is ook een Easy Braille met een Bluetooth® interface zodat u draadloos kunt koppelen met een PC, PDA of telefoon. Deze bevat wel 4 type AAA oplaadbare batterijen zodat geen enkele kabel noodzakelijk is. De Easy Braille heeft 40 piëzo-elektrische braillecellen. Elk van deze cellen is uitgerust met een  cursor positioneringtoets. Deze zorgt ervoor dat de cursor op de positie van de leesvinger wordt geplaatst terwijl u Braille leest.

Brailleleesregel Handy Tech Actilino

De Actilino is een super compacte 16 cellen brailleleesregel met notitiemogelijkheden. Braille wordt via de cellen weergegeven maar ook spraak kan met de ingebouwde luidspreker beluisterd worden. De Actilino heeft een stil brailletoetsenbord om apparaten te bedienen en om notities te nemen. Met de ingebouwde microfoon kan de Actilino zelfs gesprekken via Skype, FaceTime en WhatsApp maken. Actilino beschikt over de gepatenteerde ATC technologie (Active Tactile Control) om automatisch te lezen. De regel scrolt automatisch door op het einde van de leeslijn. Kortom de Actilino is een compacte alleskunner voor onderweg, op het werk, op school of thuis.

Brailleleesregel Handy Tech Basic Braille 40

De Basic Braille is een eenvoudige en draagbare brailleleesregel. De standaard versie van de Basic Braille is uitgerust met 40 braillecellen. Betaalbaar en eenvoud zijn de uitgangspunten voor het ontwerp. Daarnaast moet het apparaat inzetbaar zijn op een keur van apparaten en besturingssystemen.

Brailleleesregel BAUM Vario 340

De compacte brailleregel voor thuis en op het werk!

De mooi gevormde en eenvoudig te bedienen brailleregel met 40 braillecellen Vario 340 hoort vandaag tot de kleinste en lichtste braille uitvoerapparaten in zijn soort. De Vario 340 is bedoeld als eenvoudige oplossing voor thuis, school of werk. De Vario 340 is als HID apparaat eenvoudig aan te sluiten met de meest gangbare schermuitleesprogramma’s.