Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Brailleleesregel Handy Tech Active Star 40

De nieuwe ster in de wereld van brailleleesregels!

De Handy Tech Active Star is een 40-cellige brailleleesregel en notietoestel in één. Dankzij de HID interface, koppelt de Active Star automatisch met elke computer zonder de installatie van een driver. De verbinding kan zowel via USB als draadloos (Bluetooth) met iOS, Android, Google OS, Windows of OSx. Het geïntegreerde toetsenbord en de gepatenteerde ATC-technologie bieden een unieke gebruiksgemak.

Brailleleesregel Handy Tech Basic Braille 40

De Basic Braille is een eenvoudige en draagbare brailleleesregel. De standaard versie van de Basic Braille is uitgerust met 40 braillecellen. Betaalbaar en eenvoud zijn de uitgangspunten voor het ontwerp. Daarnaast moet het apparaat inzetbaar zijn op een keur van apparaten en besturingssystemen.

Brailleleesregel Handy Tech Actilino

De Actilino is een super compacte 16 cellen brailleleesregel met notitiemogelijkheden. Braille wordt via de cellen weergegeven maar ook spraak kan met de ingebouwde luidspreker beluisterd worden. De Actilino heeft een stil brailletoetsenbord om apparaten te bedienen en om notities te nemen. Met de ingebouwde microfoon kan de Actilino zelfs gesprekken via Skype, FaceTime en WhatsApp maken. Actilino beschikt over de gepatenteerde ATC technologie (Active Tactile Control) om automatisch te lezen. De regel scrolt automatisch door op het einde van de leeslijn. Kortom de Actilino is een compacte alleskunner voor onderweg, op het werk, op school of thuis.

Brailleleesregel Handy Tech Active Braille

De Active Braille is de eerste 40-cellige brailleleesregel van HandyTech met het gepatenteerde Active Tactile Control (ATC).  Ervaar een optimale leeshouding met de ergonomisch gevormde holle braillecellen. Met Human Interface Device (HID) technologie is het niet meer nodig om stuurprogramma’s te installeren voor gebruik op de PC of MAC.

Brailleleesregel Handy Tech Braille Star 40

De Braille Star 40 is een ergonomisch geoptimaliseerde Braille leesregel met 40 piëzo-electrische braillecellen. Elk van deze cellen is uitgerust met een cursor positioneringtoets.  De Braille Star 40 is ontwikkeld om in combinatie met een notebook te gebruiken. De functie voor het nemen van notities is geïntegreerd. Dit maakt de Braille Star een echte ster. In combinatie met een toetsenbord kan de Braille Star 40 gebruikt worden als een zelfstandig notitietoestel. De Braille Star is extreem compact en uitgerust met zowel een seriële als een USB interface. Voor een kleine meerprijs is een Bluetooth® interface mogelijk voor draadloze verbindingen. De Braille Star 40 kan worden gebruikt in combinatie met de meeste notebooks. Het oppervlak waarop de notebook geplaatst wordt kan worden uitgeschoven en worden aangepast aan de individuele wensen. De Braille Star 40 wordt geleverd met een draagtas met schouderbanden die ook als rugtas gebruikt kan worden.

Brailleleesregel Handy Tech Easy Braille

Ondanks zijn geringe omvang is de Easy Braille een volwaardige brailleleesregel. De Easy Braille USB kan met behulp van een USB kabel worden aangesloten op uw PC. U hoeft dus naast de USB kabel geen andere kabels en ook geen batterijen te gebruiken.  Er is ook een Easy Braille met een Bluetooth® interface zodat u draadloos kunt koppelen met een PC, PDA of telefoon. Deze bevat wel 4 type AAA oplaadbare batterijen zodat geen enkele kabel noodzakelijk is. De Easy Braille heeft 40 piëzo-elektrische braillecellen. Elk van deze cellen is uitgerust met een  cursor positioneringtoets. Deze zorgt ervoor dat de cursor op de positie van de leesvinger wordt geplaatst terwijl u Braille leest.