Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Brailleleesregel BAUM VarioUltra

Ultra compact,
Ultra connectiviteit,
Ultra functionaliteit,
Ultra cool

VarioUltra is 's werelds eerste brailleleesregel die gelijktijdig 5 verschillende apparaten kan voorzien van braille uitvoer.

Eénmaal gekoppeld, kan er continu geschakeld worden tussen 4 verschillende bluetooth en 1 USB-apparaat.

U werkt op uw PC en hoort ineens een bericht op uw iPhone binnenkomen. VarioUltra zorgt ervoor dat u bliksemsnel van uw PC naar uw iPhone weergave kan omschakelen, direct uw bericht kan lezen en dankzij het ultra ergonomische brailletoetsenbord ook kan beantwoorden. Nadien schakelt u terug naar uw PC en werkt u verder net of er niets gebeurd is. Dit alles gebeurt d.m.v. een toetsdruk. Nadien nog een stukje muziek op de iPod starten! Dit alles kan zeer eenvoudig dankzij VarioUltra.

Brailleleesregel Handy Tech Easy Braille

Ondanks zijn geringe omvang is de Easy Braille een volwaardige brailleleesregel. De Easy Braille USB kan met behulp van een USB kabel worden aangesloten op uw PC. U hoeft dus naast de USB kabel geen andere kabels en ook geen batterijen te gebruiken.  Er is ook een Easy Braille met een Bluetooth® interface zodat u draadloos kunt koppelen met een PC, PDA of telefoon. Deze bevat wel 4 type AAA oplaadbare batterijen zodat geen enkele kabel noodzakelijk is. De Easy Braille heeft 40 piëzo-elektrische braillecellen. Elk van deze cellen is uitgerust met een  cursor positioneringtoets. Deze zorgt ervoor dat de cursor op de positie van de leesvinger wordt geplaatst terwijl u Braille leest.

Brailleleesregel Handy Tech Actilino

De Actilino is een super compacte 16 cellen brailleleesregel met notitiemogelijkheden. Braille wordt via de cellen weergegeven maar ook spraak kan met de ingebouwde luidspreker beluisterd worden. De Actilino heeft een stil brailletoetsenbord om apparaten te bedienen en om notities te nemen. Met de ingebouwde microfoon kan de Actilino zelfs gesprekken via Skype, FaceTime en WhatsApp maken. Actilino beschikt over de gepatenteerde ATC technologie (Active Tactile Control) om automatisch te lezen. De regel scrolt automatisch door op het einde van de leeslijn. Kortom de Actilino is een compacte alleskunner voor onderweg, op het werk, op school of thuis.