Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Brailleleesregel BAUM VarioUltra

Ultra compact,
Ultra connectiviteit,
Ultra functionaliteit,
Ultra cool

VarioUltra is 's werelds eerste brailleleesregel die gelijktijdig 5 verschillende apparaten kan voorzien van braille uitvoer.

Eénmaal gekoppeld, kan er continu geschakeld worden tussen 4 verschillende bluetooth en 1 USB-apparaat.

U werkt op uw PC en hoort ineens een bericht op uw iPhone binnenkomen. VarioUltra zorgt ervoor dat u bliksemsnel van uw PC naar uw iPhone weergave kan omschakelen, direct uw bericht kan lezen en dankzij het ultra ergonomische brailletoetsenbord ook kan beantwoorden. Nadien schakelt u terug naar uw PC en werkt u verder net of er niets gebeurd is. Dit alles gebeurt d.m.v. een toetsdruk. Nadien nog een stukje muziek op de iPod starten! Dit alles kan zeer eenvoudig dankzij VarioUltra.

De 20 of 40 braillecellen met cursorrouting en de ergonomisch geplaatste joystick en functietoetsen maken van deze brailleregel een werkelijke topper!

Wisselen tussen 4 bluetooth- en 1 USB-apparaat wordt nu werkelijkheid! Een 4-voudige bluetoothmodule maakt het mogelijk gelijktijdige connectie te verwezenlijken met 4 verschillende bluetooth apparaten. Geen gedoe meer met het ingeven van koppelingscodes! Eénmaal gekoppeld, altijd gekoppeld! Een USB connectie vervolledigt de lijst van verschillende aansluitingsmogelijkheden.

Geavanceerde notitiefuncties aan boord Het ergonomische bijna onhoorbare braille toetsenbord verraadt het reeds. VarioUltra beschikt over een waaier aan notitiemogelijkheden! Documentformaten als txt, rtf, doc, docx maar ook een Excel-, Pdf- en Brf-viewer staan ter beschikking. Een eenvoudig bedienbaar bestandsbeheer met daar bovenop een gecombineerde basis/wetenschappelijke rekenmachine en een geavanceerde timer en alarm klok zijn eveneens beschikbaar. Dit alles maakt van deze Ultra compacte brailleregel een regelrechte krachtpatser.

Het modern concept in geborsteld aluminium geeft de brailleregel een moderne look en draagt tevens ook bij aan zijn licht maar stevig stabiel concept.

Specificaties

 • VarioUltra20
  • 330 gr.
  • Afmetingen: 188 x 89 x 20 mm.
 • VarioUltra40
  • 530 gr.
  • Afmetingen: 316 x 89 x 20 mm

Prijs

 • VarioUltra 40: 6.150,00 EUR
 • VarioUltra 20: 3.650,00 EUR

Prijzen inclusief btw en recupel/verwijderingsbijdrage.
Wijzigingen van prijzen en specificaties onder voorbehoud.