Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Brailleleesregel Handy Tech Braille Star 40

De Braille Star 40 is een ergonomisch geoptimaliseerde Braille leesregel met 40 piëzo-electrische braillecellen. Elk van deze cellen is uitgerust met een cursor positioneringtoets.  De Braille Star 40 is ontwikkeld om in combinatie met een notebook te gebruiken. De functie voor het nemen van notities is geïntegreerd. Dit maakt de Braille Star een echte ster. In combinatie met een toetsenbord kan de Braille Star 40 gebruikt worden als een zelfstandig notitietoestel. De Braille Star is extreem compact en uitgerust met zowel een seriële als een USB interface. Voor een kleine meerprijs is een Bluetooth® interface mogelijk voor draadloze verbindingen. De Braille Star 40 kan worden gebruikt in combinatie met de meeste notebooks. Het oppervlak waarop de notebook geplaatst wordt kan worden uitgeschoven en worden aangepast aan de individuele wensen. De Braille Star 40 wordt geleverd met een draagtas met schouderbanden die ook als rugtas gebruikt kan worden.

VarioPro

De gemakkelijk en flexibel aanpasbare VarioPro Brailleleesregels werden ontwikkeld met de regelmatig veranderende werkplek of hogere beroepsopleiding in het achterhoofd. Juist aan dit soort scholings- en/of werkplekken worden hoge eisen gesteld maar ook telkens nieuwe functietaken toegevoegd, waardoor deze vaak aan wijziging onderhevig zijn of kunnen groeien. VarioPro is uitgerust met innovatieve roltoetsen waarmee de gebruiker voor het eerst daadwerkelijk ononderbroken kan lezen, de bediening vereenvoudigd en een snellere oriëntatie op het beeldscherm mogelijk maken. Speciaal gericht op de professionele werkplek bieden wij individueel configureerbare aanpassingen en functionele modules.

Modules

Passend bij specifieke werkplekken bieden wij praktische functionele modules aan. Deze zijn individueel in te stellen en worden links en/of rechts direct aan de VarioPro Brailleleesregel bevestigd.