Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Batterij voor de Daisyspelers Plextalk PTN2 en PTX1 Linio
  • Batterij voor de Daisyspelers:
    • Plextalk PTN2
    • Plextalk PTX1 Linio

€ 45,00
Artikelnummer: 900651

MileStone 312

Eenvoudige, kleine draagbare daisyspeler met SD-kaarten.

€ 377,00

PTP1

Met deze handige DAISY speler en recorder kan je niet alleen digitale gesproken boeken of studieboeken afspelen, maar ook lezingen opnemen op school. Met een snelle druk op een toets breng je koppen in de opname en bespaart dit je tijd om later te navigeren en delen van de opname te verwijderen of in te voegen.

Plextalk Linio Pocket

‘s werelds eerste draagbare speler en recorder, speciaal ontworpen voor blinden, slechtzienden en personen met dyslexie om hun toegang te verlenen voor het streamen en downloaden van gesproken kranten, tijdschriften en DAISY boeken.

Plextalk Linio PTX1

Met de Plextalk Linio kan u online de gewenste boeken selecteren en lezen, u hoeft niet te wachten tot een CD geleverd wordt! Bekijk en deel de laatste nieuwtjes en artikels uit kranten en tijdschriften. De PLEXTALK Linio heeft een intern geheugen waarop u boeken, kranten of tijdschriften kan opslaan. Hiervoor is geen computer vereist!

PTN2

De Plextalk PTN2 is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk tafelmodel Daisyspeler. Ideaal voor het lezen van boeken, maar ook voor het lezen van bijvoorbeeld tijdschriften. Het apparaat is geschikt voor het afspelen van de vertrouwde Daisy audiobestanden (bijvoorbeeld de Daisy CD’s). Het ingebouwde spraaksyntheseprogramma maakt het bovendien mogelijk om elektronische tekst (Word, txt, xml en html) af te spelen. Kortom, een praktische combinatie van moderne technologie met bedieningsgemak.