Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Beeldschermloep Quartz 32 Full HD met grote letters wit op zwart

De KOBA Vision Quartz Full HD is de nieuwe Full HD beeldschermloep met led verlichting. De nieuwe technologie van High Definition en led verlichting wordt gecombineerd om haarscherpe en heldere beelden te verkrijgen. Full HD, hoge contrasten, levendige kleuren, de brede kijkhoek van meer dan 24 cm en de uitstekende verlichting zijn eigenschappen van deze revolutionaire beeldschermloep. Lezen, foto's bekijken, schrijven en knutselen, het kan nu met nog veel meer oog voor detail en overzicht.

De juiste schermkeuze is hierbij een belangrijke factor. Een breed of een smal gezichtsveld moet volledig ingezet worden. Met de keuze uit schermen van 22” tot 32” en zelfs 40” zoeken we naar het volledig inzetten van de gezichtsresten. Een juist scherm maakt immers het verschil!

Beeldschermloep EasyViewer 26 Full HD in hoog contrast mode wit op zwart

De EasyViewer Full HD is een eenvoudige beeldschermloep van hoge kwaliteit. De loep heeft slechts 3 knoppen (aan/uit, kleur en vergroting). De nieuwe technologie van High Definition en led verlichting wordt gecombineerd om haarscherpe en heldere beelden te verkrijgen. Full HD, hoge contrasten, levendige kleuren, de brede kijkhoek van meer dan 20 cm en de uitstekende verlichting zijn eigenschappen van deze revolutionaire beeldschermloep. Lezen, foto's bekijken, schrijven en knutselen, het kan nu met nog veel meer oog voor detail en overzicht.

De juiste schermkeuze speelt een belangrijke rol. Een breed of een smal gezichtsveld moet volledig ingezet worden. Met de keuze uit schermen van 22” tot 32” en zelfs 40" zoeken we naar het volledig inzetten van de gezichtsresten. Een juist scherm maakt immers het verschil!

Beeldschermloep VisioBook met 12,5 inch scherm

Een nieuwe klasse draagbare beeldschermloepen!

De draagbare VisioBook en VisioDesk beeldschermloepen zijn net zo klein en licht als een laptop en kan dankzij zijn ingebouwde batterij maar liefst 5 uur lang gebruikt worden. In een paar seconden is de beeldschermloep uitgeklapt en kan na gebruik weer eenvoudig ingeklapt en opgeborgen worden. U kunt VisioBook of VisioDesk thuis in verschillende kamers gebruiken, op het werk maar ook op school of hem meenemen naar familie en vrienden. U kunt de VisioBook of VisioDesk ook meenemen naar de bibliotheek of in de trein.