Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

Tekstherkenningsprogramma iRead

iRead is een eenvoudig tekstherkenningssysteem met scanner om tekstdocumenten te laten voorlezen. Met de iRead software navigeert u door titels en tekst en kan u bladwijzers toevoegen. Teksten kunnen worden geexporteerd naar Word of andere formaten. iRead is zo eenvoudig dat u zelfs al uw niet-leesbare PDF-bestanden kunt laten voorlezen. Kortom iRead is een compleet maar eenvoudig tekstherkenningsprogramma.

Tekstherkenningsprogramma ZoomText ImageReader

ZoomText ImageReader is een tekstherkenningsprogramma dat gedrukte tekst omzet in toegankelijke tekst voor personen met een visuele beperking. Boeken, tijdschriften, zakelijke documenten en meer worden simpel voorgelezen. Leg de tekst onder de document scanner, druk op voorlezen en paar seconden later wordt de tekst vergroot en in hoog contrast afgebeeld en voorlezen door een natuurlijke voorleesstem.

Een tekstherkenninsprogramma is een programma dat gedrukte tekst inscant naar de computer. De computer kan deze tekst in Microsoft word plakken. Hieruit kan de tekst bewerken en eventueel laten voorlezen met een vergrotingsprogramma met spraak. Inclusief scanner.