Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

ZoomText Mac vergroot en accentueert alles op het computerscherm, waardoor u al uw programma's en vensters gemakkelijk kunt zien en gebruiken. De software vergroot maar biedt ook een aantal handige instellingen waarmee kleuren aangepast kunnen worden en waarbij de muis en cursus instelbaar zijn.

ZoomText Vergroter Magnifier

ZoomText is een krachtig toegankelijkheidsprogramma voor de computer waarmee slechtziende computergebruikers alles wat op hun Windows computer, laptop of tablet wordt getoond kunnen zien, horen en gebruiken. ZoomText reikt oplossingen aan om teksten en beelden te vergroten en naar uw voorkeur aan te passen zodat u optimaal van uw computer gebruik kunt maken.

ZoomText logo

ZoomText Vergroting biedt de complete set vergrotingsfuncties aan om alles op het computerscherm te vergroten en duidelijker te maken.

Vergrotingsprogramma SuperNova Magnifier

SuperNova Magnifier is een vergrotingsprogramma dat alles op het computerscherm vergroot. SuperNova Magnifier vergroot van 1,25 tot 60 maal. De tekst, de snelkoppeling, de afbeeldingen, de muis en de cursor worden vergroot.

Eén van de meest gebruikte functies van deze SuperNova Magnifier zijn de focusmarkeringen. De muis, cursor, regel en Windows focus kunnen worden gemarkeerd met kleuren en vormen om eenvoudig te zien waar je aan het werk bent. Door deze opties dynamisch in te stellen is alleen de betreffende markering actief waarmee je werkt. Met systeem- en applicatie-instellingen kan de software naar wens ingesteld worden. Er kan bijvoorbeeld voor een applicatie bepaalde kleurinstellingen worden vastgelegd die bij het starten van deze applicatie actief worden.

  • Vergroting van 1,25 tot 60x;
  • Markeringen voor muis, cursor en windows focus
  • 23 hoogcontrastkleurschema’s of stel zelf een kleurschema samen;
  • Vergrotingsstijlen: hele scherm, split screen, venster, lens, enz.

 

 

SuperNova Magnifier (CD-versie)

SuperNova Magnifier

€ 525,00

 

SuperNova Magnifier (USB-versie)

SuperNova Magnfier USB

€ 806,00