Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

ZoomText Vergroter Magnifier

ZoomText is een krachtig toegankelijkheidsprogramma voor de computer waarmee slechtziende computergebruikers alles wat op hun Windows computer, laptop of tablet wordt getoond kunnen zien, horen en gebruiken. ZoomText reikt oplossingen aan om teksten en beelden te vergroten en naar uw voorkeur aan te passen zodat u optimaal van uw computer gebruik kunt maken.

ZoomText logo

ZoomText Vergroting biedt de complete set vergrotingsfuncties aan om alles op het computerscherm te vergroten en duidelijker te maken.

ZoomText Vergroter is een geavanceerde schermvergroter welke alles op het computerscherm vergroot en duidelijker maakt.

ZoomText Vergroter tabblad

De functies van ZoomText 11 zijn:

 • Flexibele Vergroting ZoomText biedt vele vergrotingsniveaus tot 60x. Vergrotingsniveaus bevatten: 1x tot 8x in stappen van 1, 10x tot 16x in stappen van 2, 20x tot 36x in stappen van 4, 42x tot 60x in stappen van 6, en deelvergrotingen 1,2x, 1,4x, 1,6x, 1,8x, 2,5x, 3,5x en 4,5x.
 • Krachtige Vergroting Schermen. ZoomText biedt vele soorten vergroting schermen voor een enkel scherm of meerdere schermen, waardoor u de vergrootte weergave aan uw eigen wensen kunt aanpassen.
 • Tekst Accentuering. xFont technologie toont printkwaliteit tekst welke makkelijk te lezen is in alle vergrotingsniveaus. U kunt zelf de afronding, dikte en ruimte tussen de karakters instellen om deze nog makkelijker te lezen. De nieuwe Geometrische Afronding rond de hoeken van tekst en beelden af waar xFont niet toereikend is.
 • Ondersteuning voor Meerdere Monitoren. Met ZoomTexts Ondersteuning voor Meerdere Monitoren kunt u meer informatie zien op meerdere manieren. Met de unieke MultiView modi - MultiView Local en MultiView Global - kunt u tegelijkertijd meerdere applicaties of meerdere locaties bekijken binnen dezelfde applicatie.
 • Ondersteuning voor Touch Screen Apparaten. ZoomText kan gebruikt worden op touch screen apparaten met Windows 10 en Windows 8.1, inclusief tablets, laptops en computers. ZoomText volgt alles als u met touch screen gebaren de applicaties bedient. Ook kunt u direct belangrijke ZoomText functies gebruiken met het ZoomText Touch Icoon en gebaren. Let op: Dit vereist minimaal een 5-punts touch screen apparaat. Voor meer informatie, zie Touch Screen Ondersteuning.
 • Verbeterde Scherm Kleuren. Innovatieve kleur elementen verbeteren de duidelijkheid van het scherm en zijn minder vermoeiend voor de ogen. Speciale effecten bevatten kleur tinten, twee-kleuren modus, en vervanging van probleem kleuren.
 • Zichtbare Muisaanwijzers en Cursors. Accentueringen voor grootte en kleur maken het makkelijker om de muisaanwijzer te zien. Speciale accentueringen om de muisaanwijzer en cursor heen maakt het makkelijker ze te vinden en volgen.
 • Focus Accentuering. Focus accentuering maakt het makkelijk om te zien en volgen waar u bent wanneer u navigeert door menu's, dialoogvensters, en andere vensters gaat.
 • Geleidelijke Navigatie. Navigeren en schuiven door applicaties gaat altijd geleidelijk en comfortabel.
 • Zoeker. Zoekers helpt door documenten, webpagina's en e-mail te zoeken, navigeren en lezen. U kunt zoeken naar enkele woorden of zinnen door een heel document of door bepaalde delen, zoals koppen, formulieren en links.
 • ZoomText Camera. Met de ZoomText Camera kunt u gedrukte documenten, boeken en andere items met een standaard HD webcam vergroten.
 • Configuratie Instellingen. Sla unieke instellingen op voor elke applicatie die u gebruikt. Als u wisselt van applicatie laadt ZoomText automatisch de gewenste instellingen.
 • Ondersteuning voor Windows-aanmelding. ZoomText biedt ondersteuning voor de vergroter en lezer in het Windows aanmeldingsscherm en in de veilige modus.

Wat is nieuw in ZoomText 11

Voor de release van ZoomText 11 was het ons doel om ZoomText sneller en gebruiksvriendelijjker maken dan ooit tevoren. Wij hebben de werkbalken gestroomlijnd, de sneltoetsen vereenvoudigd, en basisfuncties verenigd zodat ze makkelijker te leren en te gebruiken zijn. We hebben er ook voor gezorgd dat de Gebruikers Interface van ZoomText volledig toegankelijk is met de muis of het toetsenbord.

Hier is een lijst met de belangrijkste veranderingen in ZoomText 11.

 • Nieuwe Moderne Taakbalk. ZoomText heeft een splinternieuwe opgeruimde taakbalk. We hebben de opmaak gestroomlijnd en gemoderniseerd om het makkelijker onder de knie te krijgen en gebruik vloeiend te maken. U heeft toegang tot en bedient de taakbalk met de muis of de navigatietoetsen. Ga uw gang, probeer het programma uit.
 • Nieuwe sneltoetsen. We gooien het roer om. ZoomText 11 heeft een nieuwe set "sneltoetsen" welke makkelijker zijn om te leren en eenvoudiger in gebruik. De nieuwe sneltoetsen elimineren conflicten en compatibiliteits problemen welke bestonden in voorgaande versies van ZoomText. Maakt u zich geen zorgen, de overgang van uw vorige ZoomText versie naar deze zal snel en gemakkelijk gaan.
 • Nieuw Vergroting 1x. De nieuwe tot 1x Vergroting functie laat u direct wisselen tussen uw vergroting en de 1x weergave, zonder dat u hoeft in en uit te zoomen. En wanneer u heeft uitgezoomd tot 1x, zijn alle ZoomText functionaliteiten nog steeds voor u beschikbaar.
 • Nieuw, geometrische afronding. ZoomText rondt de randen af in de tekst waar xFont vergroting niet mogelijk is. Een hint; uw vergrote PDF document heeft er nog nooit zo goed uitgezien.
 • Nieuwe verenigde Zoekfunctie Vinden wat u zoekt is nu nog eenvoudiger met de nieuwe zoekfunctie. De Zoeker zoekt en bladert door documenten, webpagina's en e-mails naar de woorden of zinnen die u zoekt. U kunt de hele tekst doorzoeken, of alleen specifieke items zoals koppen, formulieren, linkjes en plaatjes. Het is eenvoudig, u typt en de zoekfunctie zoekt.
 • Nieuwe Smart Invert. Zie foto's zoals ze bedoeld zijn om te zien in Internet Explorer 11. Met de Smart Invert functie worden foto's in hun natuurlijke kleuren weergegeven als ZoomText's helderheid inverteren en kleur inverteren actief is. Het is geen illusie, het is Smart Invert.

Vereisten: Vergroter

De volgende hard- en software zijn minimaal vereist voor het gebruik van ZoomText 11:

 • Windows 10, 8.1 of 7 met Service Pack 1 (of recenter).
 • Processor: 2 GHz i3 dual core processor of beter. i5 or i7 aanbevolen.
 • 4 GB Ram. 8 GB aanbevolen.
 • Videokaart met ondersteuning voor DirectX 10 of hoger..
 • Aanbevolen: 256 MB Videogeheugen.
 • 400 MB vrije ruimte op de Harde Schijf of SSD. SSD drive aanbevolen.
 • 5-point multi-touch beeldscherm voor touch screen ondersteuning.
 • USB 2.0 voor ZoomText Camera Ondersteuning

ZoomText Magnifier USB

Computers zijn alomtegenwoordig geworden in ons leven. Vandaar ook de noodzaak om de computer overal te kunnen gebruiken... thuis, op school, op het werk, zelfs in bibliotheken en andere openbare gebouwen. Om ZoomText eenvoudig ter beschikking te stellen van de personen die het nodig hebben, introduceerde Ai Squared "ZoomText USB" – ZoomText op een USB-stick die u gemakkelijk overal kunt meenemen en om het even wanneer gebruiken.

Met ZoomText USB kunt u ZoomText installeren en om het even waar en wanneer gebruiken, naargelang uw behoefte (met administratorrechten), zonder dat u bijkomende licenties hoeft te kopen of elke installatie hoeft te activeren. Dat maakt ZoomText handig en voordelig voor zowel particulieren als organisaties. Bovendien kan ZoomText op die manier sneller worden uitgerold in netwerkomgevingen. Eens ZoomText geïnstalleerd is op een systeem, start het programma automatisch op telkens wanneer u de USB-stick inplugt - geactiveerd en gebruiksklaar.

Prijs

ZoomText Magnifier: € 583,00
ZoomText Magnifier USB: € 689,00

Prijzen bij afhaling. Prijzen inclusief btw en recupel/verwijderingsbijdrage.