Skip to main content

Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Op zoek naar hulpmiddelen om te lezen? Vind het meest geschikte toestel!

Vergrootglazen, beeldschermloepen, voorleesmachines, spraaksoftware voor de computer, toetsenborden met grote letters, kleurendetectors, Daisyspelers, …

Bibliotheek Turnhout
Kasteeldreef 10
2300 Turnhout

www.bibliotheekturnhout.be

ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2017 van 11 TOT 17 UUR

Demonstraties door KOBA Vision + infosessies van Vlaams Oogpunt

De nieuwe Vocatex Full HD

De nieuwe Vocatex is een Full HD beeldschermloep die teksten en foto’s haarscherp vergroot. Gecombineerd met de ingebouwde voorleesfunctie leest de Vocatex zelfs alle gedrukte teksten voor. Ideaal om met plezier de krant en tijdschriften te lezen of te laten voorlezen. Lezen is niet meer inspannend maar ontspannend!

Geproduceerd en ontwikkeld in Belgie!

Logo nominatie Silmo d'Or

Voorleesloep Vocatex Plus 27 Full HD CURVED met gebogen schermDe nieuwe Vocatex is genomineerd voor de prijs Silmo d'Or in de categorie Low Vision op de prestigieuze beurs Silmo in Parijs. De innovatieprijs, Silmo d'Or plaatst creatieve en innovatieve producten in de kijker.

De Vocatex is een Full HD beeldschermloep die teksten en foto’s haarscherp vergroot. Gecombineerd met de ingebouwde voorleesfunctie leest de Vocatex alle gedrukte teksten voor. De nieuwe Vocatex heeft een gebogen scherm voor verhoogd leescomfort.

De nieuwe Vocatex ontdekken? Maak een afspraak in één van onze demozalen in Leopoldsburg, Gent of Nijvel, of bezoek ons tijdens de BrailleTech beurs op 13, 14 en 15 oktober te Brussel.