Skip to main content

Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

De nieuwe Vocatex Full HD

De nieuwe Vocatex is een Full HD beeldschermloep die teksten en foto’s haarscherp vergroot. Gecombineerd met de ingebouwde voorleesfunctie leest de Vocatex zelfs alle gedrukte teksten voor. Ideaal om met plezier de krant en tijdschriften te lezen of te laten voorlezen. Lezen is niet meer inspannend maar ontspannend!

Geproduceerd en ontwikkeld in Belgie!

De Vocatex is de meest gebruiksvriendelijke voorleesloep met grote voelbare knoppen. Het toestel is enorm snel. De tekst wordt na 2 seconden voorgelezen. De intelligente voorleesfunctie leest teksten voor zonder onderbreking met behulp van de automatisch bewegingsdetectie. Zo leest de Vocatex eindeloos teksten uit brieven, grote krantenpagina’s of een dikke boeken.

Met de Vocatex kiest u zelf om teksten voor te lezen, zelf te lezen of gelijktijdig mee te lezen met een aangename en goed verstaanbare stem.

Elk toestel is persoonlijk en wordt op maat geconfigureerd. Aan de hand van uw gezichtsveld adviseren we een scherm van 22”, 27”, 32” of zelfs 40”. Het al dan niet inschakelen van specifieke functies voor slechthorigheid, lichtfobie, tunnelzicht, macuala degeneratie, etc. maakt elke toestel uniek en uiterst gebruiksvriendelijk.

Een computeraansluiting waarbij het Vocatex scherm uw computerscherm is, maakt uw computer nog meer toegankelijk. Het hoog contrastscherm is uiterst geschikt. In combinatie met een vergrotingsprogramma en split screen beschikt u over een waar multimediacentrum.

Video: Klik in het midden op de pijl om de video te starten.