Producten voor blinden en slechtzienden
Produits pour les aveugles et les malvoyants
Products for the blind and visually impaired

ZoomText

Volg deze procedure om ZoomText manueel naar de laatste versie te upgraden.

Update uw ZoomText 10.1 voor 26 januari 2017 naar ZoomText versie 10.11.7. Zonder deze update zal uw ZoomText niet meer starten na deze datum.

Enkel van toepassing voor ZoomText 10.1. Voor gebruikers van ZoomText 10.0, 9.1 en 9.0 is er geen probleem. Wanneer u ZoomText versie 9.x.x.xx of 10.0.xx.x is, moet u niets ondernemen.

Volg deze procedure om ZoomText te updaten naar de laatste nieuwe versie:

Volg deze procedure om het versienummer van uw ZoomText op te zoeken.

Mijn muis of de tekstcursor zijn onzichtbaar in ZoomText. Ze zijn helemaal verborgen of enkel verborgen wanneer ik over een knop of tekst beweeg.

Wanneer ZoomText aanstaat, kan ik de @ niet gebruiken. Wanneer ik op de @-toets ALT GR + é druk, gebeurt er niets.

Bij de opstart van ZoomText krijg ik een andere stem. Er spreekt een Engelse stem.