Mail info@kobavision.be   Telefoon 011 51 70 80

Installatie

Lees hier hoe u ZoomText 11 instelt voor het eerste gebruik.

Microsoft Edge is niet compatibel met ZoomText onder Windows 10. Gebruik Internet Explorer of Mozilla FireFox om met de gekende ZoomText kwaliteit op internet te surfen.

Lees meer om van Internet Expoler uw standaard internet progamma te maken.

Lees hier hoe u ZoomText 10.1, 10 of 9 instelt voor het eerste gebruik.

Volg deze procedure om de demoversie van ZoomText Magnifier/Reader met spraak te installeren:

Volg deze procedure om ZoomText Magnifier/Reader met spraak te installeren:

Volg deze procedure om ZoomText Magnifier te installeren:

Volg deze procedure om de demonstratieversie van ZoomText te verlengen.

Bij het opstarten van ZoomText, vraagt ZoomText om opnieuw te activeren. De activatieproducedure werkt niet en ik krijg een foutmelding. Ik heb Avast Antivirus op mijn computer geïnstalleerd.

Indien u uw ZoomText software naar een nieuwe computer wilt overbrengen of indien u de harde schijf op uw huidige computer opnieuw moet formatteren, dan is het belangrijk dat u eerst uw software licentie terug overbrengt. Dit houdt uw licentie in stand zodat deze gebruikt kan worden om uw nieuwe ZoomText installatie te activeren.